Torsdagsträning

Torsdagsträffen

Våra instruktörer

Torsdagsträffen

Torsdagar kl 19.00 - 20.30 hålls det organiserade träningar på klubben för våra medlemmar.

Givetvis är alla välkomna innan, men ofta tränar då den eller dom som har ansvaret för torsdagsträffen sin egen hund och kan inte hjälpa till förrän kl blir 19,00!

Det finns alltid en värd som bär en väst med loggan (FRÅGA MEJ) på ryggen. Han/hon är till för er som vill ha hjälp och tips med er träning.

Vi har fika i klubbstugan till självkostnadspris.

Turlista för ansvariga för Torsdagsträffen på MBK

v.14 ( 4 april) Martina Johansson

v.15 (11 april) Rasmus Augustsson

v.16 (18 april) Träningstävling

v.17 (25 april) Malin Bennäs

v.18 ( 2 maj) Rosaleen Hedendahl

v.19 ( 9 maj) Lisa Nilsson

v.20 (16 maj) Monica Linden

v.21 (23 maj) Anna Enderberg & Anna Jönsson

v.22 (30 maj) Klubben Uthyrd

v.23 ( 6 juni) Alice Persson Graae

v.24 (13 juni) Träningstävling

v.25 (20 juni) Avslutning

Styrelsen är ytterst ansvariga för innehållet på denna webbsida. Copyright©Markaryds Brukshundklubb

Har ni synpunkter om denna hemsida tags de tacksamt emot av Webmaster. Sidan är levererad av Marandjo Web & Konsult.