Markaryds Brukshundklubb

Spårkurs

 

Här lär vi oss grundläggande övningar för att lära hunden spåra,samt utveckling av svårighetsgrad för att nå Apellklass spår.

 

Kunskap om hur man på egen hand ska kunna träna spår med sin hund. Kursen kan vara blandad med nybörjare och de som vill gå fortsättning på spår.

 

8 kurstillfällen teori/praktik (3 lektions tim/tillfälle).
Kostnad för kursen är 800 kr.

Kursen startar på hösten mitten av augusti-början av september, och på våren mitten av mars början av april, inbjudan skickas ut ca 2 veckor innan kursstart.

 


 

KOMBINATIONSKURS

 

Kursen riktar sig till dom som vill träna både lydnad och spår/sök med sin hund i syfte för att bli klar för att träna för appell klass spår/sök.

 

Kursupplägget är att man deltar i fortsättnings eller tävlingslydnads kursen och under samma period med samma hund deltar i spår eller sökkursen. Kostnaden är då 350 kr för lydnadskursen, vilket är halva priset för lydnaden mot ordinarie pris.

 


 

Har några frågor om kurserna ställ dem till kurser@markarydsbrukshundklubb.se .

Anmälan till kursen görs via Kursanmälan

 

Uppgifter som skall anges vid kursanmälan är: kurs, ditt namn, adress, telefon nr, mail, hundens ålder, ras och eventuell tidigare kurs ni gått.

 

OBS!!! Har ni inte fått en bekräftelse på mailet inom några dagar? Maila igen, teknikens under fungerar inte alltid!

 

Till våra kurser är alla välkomna oavsett vilken ras du har, oavsett om du är ny som hundägare eller om du är mer erfaren. Ålder spelar heller ingen roll. Med andra ord är alla som tycker att det är roligt att träna och utvecklas tillsammans med sin hund välkomna! Går du kurs hos oss måste du vara medlem, är du inte det idag så behöver du bli det innan kursen startar. Genom ditt medlemskap får du tillgång till klubbens gemensamma utrymme och träningsplaner, dessutom är du via medlemskapet försäkrad på Brukshundsklubben. Som medlem får du även en härlig gemenskap med klubbkamrater som delar samma intresse som du. Medlemmar får även delta på de föreläsningar och temakvällar som klubben arrangerar. I och med att du löser helbetalande medlemskap i Markaryds Brukshundklubb så blir du också automatiskt medlem i Svenska Brukshundklubben och då erhåller du bl.a. tidningen Brukshunden som innehåller reportage från hela brukshunds-sverige (8 nummer per år).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni vara med och stödja vår verksamhet så tag kontakt med vår sponsoransvarig för mer information

Samarbetspartner


Gilla oss på Facebook

 

 

 

Styrelsen √§r ytterst ansvariga f√∂r inneh√•llet p√• denna webbsida. Copyright©Markaryds Brukshundklubb

Kopiera inga bilder eller annat material från denna hemsida utan att först be om lov. Information om Cookies

Har ni synpunkter om denna hemsida tags de tacksamt emot av Webmaster. Sidan är levererad av Marandjo Web & Konsult.